Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Jak na zářivková svítidla?

Garáž a sklep
Odpověděl:
LucieLucie

Odpověď:

Když se řekne zářivkové svítidlo, většina si nejspíše představí školní blikající a bzučící krabici na stropě. Nechte nás ale ukázat, kam až se tato svítidla v průběhu několika posledních let posunula, a nejspíše budete mile překvapeni.

Ať už máte mínění o zářivkách jakékoliv, je nutné si uvědomit, že jsou nejspíše součástí našeho každodenního života a přitom si toho ani nevšímáme. Ať už je to na různých institucích, ve škole, v nemocnici, v práci - jsou prakticky všude.
 
  

Od své původní předlohy se ovšem zářivky v mnohém zlepšily. Zmizelo otravné blikání a bzučení, přibyla obrovská úspornost a mnohem větší svítivost, několikanásobně narostla životnost, vznikly designové variace a dokonce se k těmto svítidlům přidružila LED technologie, která již zmíněné vylepšení posunula o další krok dál. A právě díky těmto vylepšeným vlastnostem se zářivky udržely na trhu a stále vzrůstá jejich popularita a poptávka. 
 
 
 
Již jsme si řekli o místech, kde se můžeme setkat se zářivkami, ale ty byly mimo domov. V jakých místnostech si tedy zářivky najdou místo u vás doma? Nejlépe je uplatníte v místnostech, kde potřebujete okamžité světlo při rozsvícení. Takovými místnostmi jsou například sklep, garáž, dílna či půda, kam perfektně zapadne přisazená verze zářivek. Dále to může být kuchyně, tam vám závěsné zářivky s podlinkovým světlem skvěle posvítí na vaření.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Další dotazy z kategorie

Jak vybrat správnou barvu světelného zdroje? Světelné zdroje
Jaký vybrat kuchyňský lustr? Kuchyňské osvětlení

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i